Compleet in lastechniek
HATEK Lastechniek BV
De nieuwe lijn van Spiderhand

De nieuwe lijn van Spiderhand

Bestel nu uw ideale lashandschoenen. Extreem duurzaam, robuust én comfortabel. Bekijk hier onze Spiderhand handschoenen en leer alle voordelen kennen.

Bestel nu uw ideale lashandschoenen. Extreem duurzaam, robuust én comfortabel. Bekijk hier onze Spiderhand handschoenen en leer alle voordelen kennen. 

De nieuwe lijn van de ‘Spiderhand’ handschoenen is er een om over naar huis te schrijven. De hoogstaande kwaliteit van deze handgemaakte handschoenen is ideaal voor dagelijks gebruik. Ze zijn comfortabel en passen iedereen. Met speciaal ingezette vingerstukken op de rug van de hand, zijn deze handschoenen een perfecte maat voor iedereen. 

Robuust en confortabel 
Ondanks dat ze robuust zijn en enorm goed beschermen, voelen ze aangenaam en flexibel aan. De handschoenen zijn gestikt met kevlar garen en zijn goed verstevigd met extra polsbescherming en een keystone duimmodel. De Spiderhand’s zijn de ideale handschoenen voor elke lasser. Hieronder een kort overzicht van de Spiderhand lijn: 

TIG Supreme 
De speciale handschoen voor het TIG-lasproces is gemaakt van echt hertenleer. Door het fijne leer is de handschoen enorm flexibel. Dit model heeft een rechte duim, waardoor het TIG-lassen makkelijker wordt. 

TIG Supreme + 
Het TIG Supreme + model is voor de TIG-lasser die net een stapje verder gaat. Deze handschoenen met versterkte palm, gemaakt van duurzaam geitenleder, zijn ideaal voor wanneer er wordt gelast met hogere temperaturen. De TIG Supreme + handschoenen geven meer grip en meer comfort. 

 MIG Supreme 
Dit model handschoenen is gemaakt van geitenleder en koeienleer. De bovenkant is gemaakt van koeienleer en dit zorgt voor een combinatie van twee soorten leer die perfect op elkaar aansluiten en zorgen voor een fijne flexibiliteit en enorme duurzaamheid. Ook heeft deze handschoen een verstevigde polsbescherming. 

MIG Supreme + 
De MIG Supreme + is de sterkste van zijn soort. De meest hoogstaande kwaliteit leer van geit in combinatie met de warmte-geïsoleerde voering, verstevigde handpalm en polsbescherming zorgen voor een handschoen die aanvoelt als geen ander. Dit is waar comfort en bescherming elkaar ontmoeten. Voor langdurig gebruik is dit zeker een aanrader. 

Weet u al welke handschoenen het beste bij u passen? Of twijfelt u nog? Neem contact met ons op en wij helpen u verder!
Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws