NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Hatek op Horti Contact 2017, kom langs!

Hatek op Horti Contact 2017, kom langs!

Hatek is van 14 t/m. 16 februari als exposant aanwezig op Horti Contact in Evenementenhal Gorinchem.

Voorheen bekend als de Tuinbouwrelatiedagen, wordt er dit jaar de Horti Contact beurs georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem. De tuinbouwwereld in Nederland is van 14 t/m. 16 februari 2017 te vinden op dit vooraanstaande evenement.
Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen in horticulture of verbindingstechniek? Kom dan langs en ontmoet eindbeslissers binnen deze snel veranderende branches.

Horti Contact 2017, voorheen bekend als de Tuinbouwrelatiedagen.

Het afgelopen jaar is een naamswijziging doorgevoerd van het bekende tuinbouwevenement Tuinbouwrelatiedagen. Vanaf 2017 heet dit evenement Horti Contact, waarmee de beurs een meer internationale oriëntatie krijgt en moderner wordt ingestoken.

Wat kunt u verwachten van Hatek op Horti Contact 2017?

Hatek is als exposant aanwezig op Horti Contact. Wij zullen u de nieuwste technologie laten zien op het gebied van lassen en snijden, toegespitst op de tuinbouw. Denkt u aan de nieuwste lasmachines, mechanisatie, automatisering, normen & keuringen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van toevoegmateriaal.

Kaarten voor Horti Contact

Bent u geïnteresseerd in Horti Contact? Bestelt u dan kaarten door op de volgende link te klikken:

Kaarten bestellen voor Horti Contact