In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Beursagenda

Als er interessante beurzen zijn binnen de metaal- en elektrotechnische industrie, is Hatek hier meestal te vinden. Hieronder vindt u een overzicht met beurzen waarop Hatek aanwezig zal zijn. Wilt u als relatie vrijkaarten ontvangen? Neemt u dan contact op.

Hatek op Welding Week 2019

Welding Week 2019

A.s. november is Hatek Lastechniek aanwezig als exposant op Welding Week 2019. Tijdens deze beurs stellen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op lasgebied, ons bedrijf en productprogramma. Bemachtig bij Hatek uw gratis toegangskaarten.

Datum: 19 - 21 november 2019
Waar: Antwerp Expo