In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Video's & Projecten

Ter informatie biedt Hatek Lastechniek u verschillende foto's en video's van lasprocessen en door Hatek opgezette projecten.
Hieronder treft u het huidige overzicht lasprojecten en -video's.

Projecten

Binnenkort hier te zien.

Lasvideo's

Gutsen - algemene video (02-04-2014)

Hatek Robot Challenge - Tuinbouwrelatiedagen 2016

Hatek in de media

Hatek Lastechniek verschijnt regelmatig in de media. Hieronder vindt u een overzicht van onze laatste publicaties.

European Oil & Gas -  Issue 108 - Lastechnische ondersteuning Breman Machinery.
Persbericht bekijken ->

Vakblad Lastechniek - #6 juni 2014 - Hatek grootste opleider lascoördinatoren Zuid-Nederland.
Persbericht bekijken ->

Vakblad Lastechniek - #mei 2016 - Geslaagde terugkomdag lascoördinatoren Hatek.
Persbericht bekijken ->

Productvideo's en -bladen

Indien wij beschikken over promotionele productvideo's treft u deze op de pagina van het betreffende product in ons productprogramma.
Ook bieden wij u uitgebreide technische informatie over producten op de productbladen die eveneens bij de producten te vinden zijn.

Lastechnische wetenswaardigheden

Voor specifieke informatiebladen met introducties voor het lassen van verschillende materialen, veiligheidsgegevens en algemene lastechnische tips kunt u kijken in onze rubriek lastechnische wetenswaardigheden.