Compleet in lastechniek
HATEK Lastechniek BV

Consultancy en lascoördinatie

Hatek Lastechniek is al meer dan 40 jaar dé groothandel voor lastechnische artikelen. Ook beschikt Hatek over een eigen lasschool waar uw lassers opgeleid en gecertificeerd kunnen worden. Daarnaast verzorgen wij al jarenlang consultancy en lascoördinatie voor onze relaties.

Consultancy

U kunt bij ons terecht voor veelzijdige ondersteuning op lastechnisch gebied. Met onze ervaring en specialistische kennis denken wij met u mee. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor advies met betrekking tot de lasbaarheid van specifieke materialen of om uw productie-efficiëntie te verhogen. Onze consultancy-diensten zijn veelzijdig, waardoor wij u compleet kunnen ontzorgen.

Lascoördinatie

De functie van de lascoördinator wordt steeds belangrijker. Het is essentieel voor het bereiken van kwaliteit om een lascoördinator aan te stellen. Niet alleen kunnen wij u adviseren op het gebied van lascoördinatie, wij kunnen ook de rol van lascoördinator voor u invullen.

Gebruik maken van onze kennis?

Wilt u gebruik maken van onze specialistische laskennis? Neemt u gerust contact op voor meer informatie of om een kennismakingsafspraak te maken.

Telefoon: (0174) 225 230