In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Subsidie

Lasopleiding volgen? Dan bestaat er de kans dat u een subsidie aan kunt vragen.
Meer informatie >>

Inschrijven

U heeft een opleiding gevonden die bij u past en u wilt zich inschrijven voor een opleiding of cursus?
Meer informatie >>


Hatek is een door het NIL erkend opleider

Cursusaanbod

Hatek verzorgt verschillende opleidingen op het gebied van lassen en solderen, waarbij u de keuze heeft uit door Hatek zelf ontwikkelde praktijkgerichte cursussen of uit verschillende NIL Handvaardigheidsopleidingen.

Hatek Lasopleidingen

De Hatek Lasopleidingen zijn opgezet als kortdurende praktijkgerichte cursussen, waarbij u geen heel curusjaar hoeft af te ronden voordat u in de prkatijk aan de slag kunt.
Bekijk direct het cursusaanbod »

NIL Handvaardigheidsopleidingen

De verschillende opleidingen die door het NIL worden overzien kunt u ook bij Hatek volgen. Door de opleidingen van verschillende niveau's met succes af te ronden, bent u gediplomeerd als lasser.
Bekijk direct het cursusaanbod »

Inschrijven?

Wilt u zich inschrijven voor een lasopleiding of –cursus bij HATEK LASOPLEIDINGEN? Neemt u dan contact met ons op. Telefoon: (0174) 225 230.
Ook kunt u direct onze opleidingscoördinator Sander Achterberg mailen op weldingdepartment@hatek.nl.