In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Subsidiemogelijkheden

Volgt u of één van uw lassers in onze school een lasopleiding of cursus? De mogelijkheid bestaat dan om via de Stichting OOM (Opleiding, Ontwikkeling, Metaalbewerking) of de stichting A+O (Arbeidsmarkt en Opleiding) een bijdrage aan te vragen voor de kosten van de opleiding of cursus lassen.

Subsidie voor een lascursus aanvragen

Voor een subsidie dient u uiterlijk vier weken voor aanvang van de lascursus een aanvraag in te dienen. Dit kan via:

Stichting OOM
Subsidie aanvragen

Stichting A+O
Subsidie aanvragen

Meer weten over onze lasopleidingen of lascursussen?

Heeft u interesse in een lasopleiding van Hatek? Bekijk dan direct ons cursusaanbod. U kunt zich ook direct inschrijven.