NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Lasopleidingen van Hatek

Hatek Lastechniek beschikt over een eigen lasschool, waar wij onze ervaring en specialistische kennis aan uw lassers overdragen en uw lassers kunnen kwalificeren.

Cursusaanbod

Inschrijven?

Wij bieden een compleet cursusaanbod, waarmee wij u of uw lassers geschikte lasopleidingen kunnen bieden voor verschillende lasmethodes of kwalificaties. Zo bieden wij o.a. lasopleidingen voor: MAG, MIG, TIG- en SMAW-lassen, lascoördinatie, hard en zacht solderen, oplassen, etc.

Om u of uw lassers in te schrijven voor een lascursus, lasopleiding of kwalificatie kunt u contact opnemen met 0174 225 230 of mailen naar sander@hatek.nl

U kunt ons complete aanbod aan lascursussen bekijken .


Hatek is een door het EWF, NIL en DNV-GL erkend lasopleider en exameninstelling.

Certificering

Al onze opleidingen worden bij positief resultaat afgerond met een HATEK LASOPLEIDINGEN deelnamebewijs. Bij een certificering zal betreffende keuringsinstantie bij een positief afgeronde certificering een certificaat uitgeven.