Compleet in lastechniek
HATEK Lastechniek BV

Reparatie, onderhoud en keuring lasapparatuur

Wilt u uw (las)apparatuur laten repareren? Wij brengen uw apparaten weer in optimale conditie. We denken met u mee over de beste en meest kostenefficiënte oplossing.
Daarnaast houden we de staat van uw apparatuur op peil met jaarlijks onderhoud om stilstand te voorkomen. Om te zorgen dat u werkt volgens de juiste normen en wetgeving kunnen we uw apparatuur periodiek keuren en kalibreren.

Kiest u voor de technische dienst van Hatek, dan kiest u voor een compleet plaatje. Door jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste lasprocessen, apparatuur en recentste normen ondersteunen en ontzorgen wij uw lasproductie. Laat uw kapotte apparatuur herstellen, onderhouden en keuren door Hatek Lastechniek.

Technische diensten

Storing of reparatie

Laat uw apparatuur herstellen door ervaren monteurs. Een storing of reparatie aanmelden?
Neemt u dan contact op met onze technische dienst.

Onderhoud en keuring

Voorkom stilstand en voldoe aan de ARBO-wet door uw apparaten jaarlijks te laten onderhouden en keuren volgens de juiste machinenorm.
Meer informatie of direct een afspraak maken.

Kalibratie/Verificatie

Uw (las)apparatuur laten kalibreren volgens de juiste norm?
Meer informatie of direct een afspraak maken.

Direct een storing melden?

Wilt u gebruik maken van onze kennis? We helpen u graag verder. Voor meer informatie belt u onze technische dienst op +31(0) 174 225 225 of neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.