Compleet in lastechniek
Hatek Lastechniek BV - 50 jaar

Hatek; Compleet in lastechniek

Meer dan groothandel

Hatek Lastechniek b.v. is al sinds 1972 een gespecialiseerde groothandel voor lastechnische artikelen. Wij bieden een compleet assortiment aan lastechnische benodigdheden en specialistische producten. Daarnaast adviseren en begeleiden wij onze relaties al jarenlang bij ingewikkelde laswerkzaamheden en –projecten. Ook beschikken wij over een eigen lasschool, waar uw lassers opgeleid en gecertificeerd kunnen worden.
Wilt u onderhoud aan uw gereedschap of apparatuur laten plegen? Hatek heeft een eigen reparatie- en onderhoudsdienst, waarmee wij uw lasgereedschap en -apparatuur repareren, onderhouden, keuren en certificeren.
Met deze complete combinatie van producten en diensten wil Hatek u zo volledig mogelijk van dienst zijn op lastechnisch gebied. Door deze insteek zijn wij uitgegroeid tot meer dan een groothandel alleen.

45+ jaar kennis en ervaring

Hatek bestaat al meer dan 45 jaar en bezit zo ruime kennis van specialistische lasprocessen en -producten. Wij denken met u mee, waardoor u niet alleen de juiste producten voor uw laswerkzaamheden bij Hatek kunt verkrijgen, maar u kunt ook bij ons terecht om gebruik te maken van onze jarenlange ervaring. Hetzij om uw lassers op te leiden en te kwalificeren of om begeleiding te krijgen bij het doorvoeren van nieuwe lasmethodekwalificaties. Wilt u uw lasproces optimaliseren en efficiënter produceren? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Met de combinatie van onze laskennis en producten binnen lasmechanisatie, -automatisering en -robotisering kunnen wij ook uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.