In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Over Hatek; Meer dan groothandel

Compleet in lastechniek

Hatek Lastechniek b.v. is al sinds 1972 een gespecialiseerde groothandel voor lastechnische artikelen. Wij bieden een compleet assortiment aan lastechnische benodigdheden en specialistische producten. Daarnaast adviseren en begeleiden wij onze relaties al jarenlang bij ingewikkelde laswerkzaamheden en –projecten. Ook beschikken wij over een eigen lasschool, waar uw lassers opgeleid en gecertificeerd kunnen worden.
Bovendien beschikt Hatek over een eigen reparatie- en onderhoudsdienst voor uw lasapparatuur.
Met deze complete combinatie van producten en diensten wil Hatek u zo volledig mogelijk van dienst zijn op lastechnisch gebied. Door deze insteek zijn wij uitgegroeid tot meer dan een groothandel alleen.

Ervaring en kennis

Hatek bestaat al meer dan 40 jaar en bezit zo ruime kennis van specialistische lasprocessen en -producten. Wij denken met u mee, waardoor u niet alleen de juiste producten voor uw laswerkzaamheden bij Hatek kunt verkrijgen, maar u kunt ook bij ons terecht om gebruik te maken van onze jarenlange ervaring. Hetzij om uw lassers op te leiden en te kwalificeren of om begeleiding te krijgen bij het doorvoeren van nieuwe lasmethodekwalificaties of voor verhoging van productie-efficiëntie.

Sponsoring

Hatek is met trots sponsor van:

Hatek sponsort Oxfam Novib en s.c. Victoria '04