In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

600 M

600 M
Productblad :

Om te bestellen of voor meer informatie.

Nr. Artikel
35-1050
Oplas-lasdraad Dura 600 1,0 mm
Rol 15 KG (B300)
35-1051
Oplas-lasdraad Dura 600 1,2 mm
Rol 15 KG (B300)

Beschrijving :

Massieve verkoperde oplasdraad, martensitisch chroomstaal voor gecombineerde slijtage van schuren en stootslag belasting. Goede warmvastheid. Bestand tegen warmoxidatie tot 800ºC. Hoge weerstand tegen glijdende-, rollende- en walsslijtage; straal- en stootslijtage, evenals groevende slijtage. Bestand tegen sterke stoot- en slagbelasting. Warmtebehandelbaar.
Voor het oplassen van middelharde-, hardbare-, natuurharde- en ongelegeerde staalsoorten evenals van austenitische 13% mangaanhardstalen en voor het herstellen van slijtvaste werkvlakken en -kanten op onderdelen van ongelegeerde staalsoorten.
Voorbeelden:
“Havik” tanden van auto shredder installaties- autobanden recycling.
Trek- en transportwalsen, koud- en warm-werkgereedschappen.
Snij-, buig- en trekwerkgereedschappen.
Spanbakken, steenbrekers, slagboorbeitels, railsstopgereedschappen, tanden van slaggrijpers, hamers van slagmolens en baggerbakken, tanden en conussen van walsbrekers, tanden en aangrijpkanten van schraapbakken, kabelbaggers of lepelbaggers.
Hardheid HRc: 55-60 (lasmetaal). Gehard (1000-1050 ºC, afschrikken olie / lucht): 61 HRc. Ontlaten: 53 HRc (300ºC), 42 HRc (600ºC)