In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Silverphos 2/CuP+2%Ag

Silverphos 2/CuP+2%Ag
Productblad :

Om te bestellen of voor meer informatie.

Nr. Artikel
54-2002
Silverphos 2 2 mm
Pak 5 KG
54-2003
Silverphos 2 3 mm
Pak 5 KG
54-2010
Silverphos 2 2 mm 10 staven
Pak 10 ST

Beschrijving :

Hardsoldeer op koper-zilver-fosfor basis. Lage werktemperatuur. Dunvloeibaar, modelleerbaar soldeer met zeer goede vloei-eigenschappen. Capillair solderen van grotere openingen. Hoge sterkte en rek. Dichte en porievrije naden. Werkt desoxyderend op koper, waardoor geen vloeimiddel is vereist. Toelaatbare bedrijfstemperatuur (BT) tot 150ºC. Voor het naad- en capillair- (spleet-) solderen, ook seriematig van bijv.: Koper (SF-Cu), roodmessing, brons (CuSn-legeringen), messing (CuZn-legeringen), aluminiumbrons (CuAl-legeringen). Goed geschikt voor het overbruggen van brede spleten. Voor het verbinden van dunwandige werkstukken en deze met verschillende wanddikten. Typische toepassingsvoorbeelden zijn: Rotoren van elektromotoren, pijpverbindingen, pijpslangen, koperverbindingen van koelinstallaties, sanitaire installaties, apparaten voor klimaatinstallaties, verwarmingsinstallaties, stroomrails, bierleidingen enz. Niet toepassen bij zwavelhoudende media en niet voor staal- of nikkellegeringen.
ST: 645-825 / WT: 740 / SM: 8,1 / TS: Cu 250 / AS: 250 / EG: 5,0 / SB: 0,1-0,2 / BT: -50 tot + 150