NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

18 maart 2014 nieuwe opleidingsronde lascoördinator

18 maart 2014 nieuwe opleidingsronde lascoördinator

Responsible Welding Coordinator worden? Meld u snel aan.

18 maart 2014 start bij Hatek Lastechniek een nieuwe opleidingsronde voor de opleiding tot lascoördinator. Na het succesvol afronden van deze opleiding kunt u als Responsible Welding Coordinator aan de slag, volgens de EN 1090. Voldoen aan deze norm is per 1 juli verplicht binnen de EU. Schrijf u nu snel in, zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Opleiding RWC-B

Niveau Basic (B) is opgezet om medewerkers op basis van hun jarenlange ervaring in de gelegenheid te stellen om als RWC volgens de EN 1090 binnen een bedrijf werkzaam te zijn / blijven. Bij niveau B blijft het (theoretische) werkgebied beperkt tot en met materiaal S235-S355 (1.1, 1.2 en 1.4) 25 mm (kop- en voetplaten t/m 50 mm) of Austenitisch roestvaststaal RVS (8) van 0 t.m. 25 mm. De opleiding staat onder toezicht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek en wordt gegeven overeenkomstig de richtlijnen van de European Federation for Welding, Joining and Cutting (EWF).
Op 18 maart 2014 start bij Hatek Lastechniek een nieuwe opleidingsronde voor deze cursus.

EN 1090 vanaf 1 juli verplicht

Vanaf juli 2014 vallen alle constructiedelen met lastdragende eigenschappen, die in de hoofdberekening worden meegenomen als lastdragend, onder de NEN-EN 1090 norm. Volgens deze norm moet uw bedrijf onder andere beschikken over een Responsible Welding Coordinator. Hatek Lastechniek kan u helpen om aan deze norm te voldoen door u of uw lassers op te leiden en u van lastechnisch advies te voorzien.

Opleiding lascoördinator bij Hatek?

Hatek Lastechniek is een door het NIL en EWF erkend lasopleider. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis helpen wij u om de opleiding tot lascoörinator met succes af te ronden. Bij onze vorige opleidingsronde, gestart in september 2013, was er een slagingspercentage onder deelnemers van maar liefst 85%.

Aanmelden of meer informatie?

U heeft interesse in deelname aan de nieuwe cursusronde? Voor meer informatie over toelatingseisen, cursusinhoud en over uw investeringskosten verwijzen wij u graag naar onze afdeling “scholing en opleidingen”.

Telefoon: (0174) 225 225
E-mail: sander@hatek.nl