NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

3M Speedglas instructievideo’s

3M Speedglas instructievideo’s

Onderdelen van uw lashelm vervangen? Bekijkt u hier de video's van 3M Speedglas

Gebruikt u een 3M Speedglas lashelm tijdens uw werkzaamheden? Wellicht kunt u uw helm nóg beter in gebruik nemen. 3M heeft een reeks video’s gepubliceerd die u kunnen helpen met het vervangen van onderdelen en het dagelijks gebruik van uw 3M Speedglas lashelm.
Bekijkt u hieronder de video’s van 3M.

Voorbeeld #1: Hoe vervangt u de batterijen in uw Speedglas 9100 filter?

Het is soms even zoeken naar de batterijen in uw Speedglas 9100 filter. In bovenstaande video wordt duidelijk uitgelegd waar de batterijen zich bevinden. Geen lastige klus, maar handig om te weten.

Voorbeeld #2: Hoe vervangt u de scharnieren in uw Speedglas lashelm

Het wil weleens voorkomen dat u de scharnieren in uw lashelm wil vervangen. In bovenstaande video laat 3M zien hoe u simpelweg nieuwe scharnieren in uw helm kunt klikken. Voor het onderdeelnummer neemt u gerust even contact op.

10-tallen extra video’s bekijken?

3M Speedglas heeft het YouTube-kanaal van het bedrijf nog veel meer video’s gepubliceerd die dagelijks gebruik en vervanging van onderdelen uitleggen.
Bekijkt u hier alle 3M Speedglas video’s

Meer informatie over 3M Speedglas?

Werkt u nog niet met een Speedglas lashelm of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contat op met Hatek Lastechniek. Of bekijk onze lijn aan 3M Speedglas lashelmen in de webshop.

+31 (0) 174 225 225
info@hatek.nl