In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Aanbieding Promotech Pro 36

Aanbieding Promotech Pro 36

20% introductiekorting op zeer compacte magneet-boormachine.

De meest compacte magneet-boormachine in zijn klasse. Europees fabrikaat van super kwaliteit.

Als exclusief Benelux-importeur van Promotech producten, kunnen wij u deze introductiekorting van 20% aanbieden op de meest compacte magneet-boormachine ontworpen bij Promotech en één van de kleinste ter wereld.

Over de Pro 36

PRO 36 is uitgevoerd met de laatste generatie energiebesparende electromachnetische machinevoet en heeft een magnetische kleefkracht controlemodule, die de kleefkracht van de electromachnetische voet detecteert en die de gebruiker beschermt tegen werken op te dun materiaal.

Bekijk deze .PDF voor de volledige aanbieding

Interesse in de Promotech Pro 36?

Wilt u de Promotech Pro 36 bestellen of wilt u een demo van deze magneet-boormachine?
Neemt u dan gerust contact op.