NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Compleet voor mens en machine op NIL Verbindingsweek 2018

Compleet voor mens en machine op NIL Verbindingsweek 2018

Aandacht voor scholing en mechanisatie op NIL Verbindingsweek 2018

Hatek staat a.s. 30 oktober t/m. 1 november op de NIL Verbindingsweek 2018. Hier zullen wij extra aandacht geven aan onze lasmechanisatieproducten, met onze unieke importeurschappen van o.a. ProArc lasmanipulatoren en Promotech lasmechanisatie.
Daarnaast zetten wij al jaren onze kennis en ervaring in om lassers op te leiden en zo de kennis bij onze klanten te vergroten én hoog te houden. Wij tonen u zo ook de ontwikkelingen binnen onze scholing en certificeringstrajecten.

Wij gaan ervoor om uw productieproces te optimaliseren. Elke dag willen we samen stappen zetten om te verbeteren. Inzet op zowel mechanisatie als uw mensen gaan hierbij hand in hand. Veel andere groothandels zien deze twee zaken wellicht als tegenpolen. Wij zijn van mening dat mechanisatie belangrijk is voor efficiëntie binnen uw productieproces, maar dat kennis bij uw mensen net zo cruciaal is.

Compleet in lastechniek

Al meer dan 40 jaar zijn wij uw complete lasgroothandel met een uitgebreid productprogramma van essentiële tot zeer specialistische lasproducten, technische gassen, een eigen technische dienst, eigen bezorgdienst, afdeling lasopleidingen én lasconsultancydiensten.
Wij gaan binnen ons productprogramma en onze dienstverlening uitsluitend voor kwaliteit. Door alleen A-merken te leveren en altijd u mee te denken.

Ervaar het op NIL Verbindingsweek 2018

Kom aanstaande 30 oktober t/m. 1 november naar de NIL Verbindingsweek in Gorinchem en ervaar hoe wij onze compleetheid voor u in kunnen zetten om uw productieproces te verbeteren. Door mens én machine binnen uw organisatie te ondersteunen en te helpen groeien.

Wilt u ook uw laswerk efficiënter maken en uw kwaliteit opschroeven? Bezoek ons op stand #407 in de Evenementenhal in Gorinchem en leer hoe wij uw organisatie vooruit helpen.

Bestel direct uw tickets, kosteloos via Hatek

Of neemt u gerust contact op met info@hatek.nl of +31 (0)174 225 225