NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Eindejaarsbericht Hatek 2015

Eindejaarsbericht Hatek 2015

Eindejaarsbericht Hatek met een terugblik op dit jaar en een vooruitblik op de metaalbewerking 2016

Mede dankzij u is 2015 een positief jaar voor Hatek. Zowel de vestiging in Wateringen als in Zwaag is gezond gegroeid. Al onze afdelingen hebben mooie resultaten geleverd. Waaronder ook onze Welding Department, waarmee wij mooie trajecten hebben begeleid en maatwerkprojecten hebben uitgevoerd voor onze klanten. Iets waar wij trots op zijn, omdat het delen van kennis bij ons belangrijk is.

Vooruitblik op 2016

Binnen de metaalbewerking zien wij een trend van mechanisatie en verdere automatisering. Hiermee verwachten wij ook een groei in gerelateerde producten. Deze trend zal zich ook in 2016 verder doorzetten, vanwege de vraag naar efficiënter en kostenbesparend werken.
Hier kunnen voor uw bedrijf veel kansen liggen. Heeft u een mechaniseringsvraag? Wij zijn u graag van dienst.

Door een stijgende dollarkoers ten opzicht van de euro en een stijgende leerprijs heeft de markt te maken met prijsverhogingen, iets waar wij bij Hatek ook niet aan ontkomen.

Het Hatek team

Door de groei in ons bedrijf hebben wij een aantal nieuwe collega’s kunnen aannemen, die onze teams zijn komen versterken; Merel Baris (administratie lasafdeling) en Franklin Willeboordse (medewerker lasafdeling) in Wateringen. Kenna Najetovic (vertegenwoordiger) en Jorrin van Os (leerling monteur) in Zwaag.

Waar wij vorig jaar meldden dat Ed de Gier een andere carrièrerichting had gekozen, zijn wij nu verheugd om Ed weer in ons bedrijf te verwelkomen, waar hij in zijn vertrouwde functie als vertegenwoordiger is teruggekeerd.

Donatie KIKA, als blijk van dank.

Net als de afgelopen twee jaar zullen wij een schenking doen aan Stichting Kinderen Kankervrij, als blijk van waardering aan ons team en aan u als klant.

Wij danken u voor de prettige samenwerking en wensen u een voorspoedig 2016.

Met hartelijke groet,
directie en personeel van
Hatek Lastechniek B.V.