In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Eindejaarsbericht Hatek

Eindejaarsbericht Hatek

2014 was een enerverend jaar dat in het teken stond van uitbreiding, meedenken en het delen van kennis. Een kort vooruitzicht op 2015.

Geachte relatie,

Positief kijken wij terug op dit jaar. Wij danken u wederom voor uw vertrouwen in Hatek en we zetten onze prettige samenwerking in 2015 graag met u voort.

Uitbreiding Hatek

In 2014 hebben we onze bedrijven succesvol kunnen uitbreiden. We hebben nieuw personeel kunnen aannemen, waaronder Linda Hill (administratie lasafdeling) en Peter Kouwenhoven (ondersteuning technische dienst).
Niet alleen door nieuwe gezichten aan te trekken, maar ook door het samengaan van Hatek Noord-Holland B.V. en Camco Welding Equipment B.V. kan Hatek u nog beter helpen. Door de samenvoeging staat er voor onze relaties in Noord-Holland vanaf volgend jaar een volledig onderhoudsteam klaar.
Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van onze collega’s Mark van der Steen en Ed de Gier.
Wij wensen hen veel succes met de voortzetting van hun carrière. We zijn druk bezig met het invullen van de vrijgekomen functies.

Efficiënter werken in 2015

Wij denken ook volgend jaar graag met u mee over efficiëntieverhoging. U kunt nu al kosten besparen door mechanisering met ons nieuwe programma draagbare las- en snijmachines van Promotech en de bekende manipulatie-apparatuur van ProArc. Als importeur van gevulde lasdraden van Sorex zijn wij in staat deze typen draad zeer scherp aan te bieden. Helaas ontkomen wij niet aan een lichte prijsverhoging van onder andere de technische gassen en verscheidene lastoevoegmaterialen.

Delen van kennis en successen

Ook met de afdeling lasopleidingen hebben we een succesvol jaar achter de rug, waarin we een groot aantal nieuwe lascoördinatoren hebben mogen opleiden. In 2015 starten er weer nieuwe opleidingsrondes, waarin wij graag onze kennis met u delen.
Naast het delen van kennis, delen wij ook graag onze successen met u. Waar wij voorheen als blijk van waardering relatiegeschenken rondbrachten, zullen wij nu – net als vorig jaar - een schenking doen aan Stichting Kinderen Kankervrij (KIKA).

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2015

Met hartelijke groet,
directie en personeel van
Hatek Lastechniek B.V.