In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Ervaren rot in het vak; Henny Troost

Ervaren rot in het vak; Henny Troost

Wij stellen onze nieuwe lastechnisch adviseur graag aan u voor

Als ons nieuwste lastechnisch adviseur is de kans groot dat Henny Troost ook bij u over de vloer komt. Leer Henny kennen en kom erachter wat hem drijft in het vak. Wij stellen hem graag aan hem voor.

Onze Henny is al jarenlang actief in de laswereld, onder verschillende functies. Van bankwerker bij Hoekloos in 1976 tot vakopleider, las- en snijadviseur en projectmanager leidingaanleg. Is er iets waar Henny geen kennis van heeft genomen?
Deze ruime kennis en ervaring komt Henny goed van pas bij zijn nieuwe functie in ons bedrijf.

Hatek’s nieuwste adviseur

Na een jarenlange carrière bij Lindegas, is Henny nu bij Hatek werkzaam als lastechnisch adviseur. Deze rot in het vak voorziet onze klanten van oplossingen, hulp en advies rondom lassen en snijden. Heeft u een vraagstuk met betrekking tot uw las- of snijproces? Neemt u dan gerust contact op en wellicht komt Henny ook u te hulp.

Ook gasafdeling onder “druk”

Naast dat Henny zijn ervaring inzet bij hulp aan onze klanten, heeft hij ook geholpen om ons assortiment 300bar gascilinderpakketten uit te breiden. De pakketten bevatten door hogere druk meer gasinhoud dan reguliere gascilinderpakketten. Dit scheelt u leveringen en daarmee kosten en stilstand. Door zijn uitgebreide kennis van de gaswereld, kan Henny u ook optimaal voorzien van advies over uw gas en kostenefficiënt gebruik hiervan.

“Uitdaging van groot belang”

Voor deze Schiedammer is uitdaging de belangrijkste motivatie in zijn werk. Het helpen van klanten met iedere keer een nieuwe oplossing is om deze reden een belangrijk aspect van zijn werk. Of het nu gaat om het efficiënter inrichten van uw lasproces of advies over specifieke producten. Geen enkele dag én geen enkele klant is hetzelfde.

Ook buiten zijn werk is Henny op zoek naar uitdaging. Hij is tijden jeugdtrainer en sportverzorger bij zijn voetbalvereniging geweest en is heden ten dage actief fietser en wandelaar.
Wij hopen nog lang met Henny samen te werken en nog veel uitdagingen gezamenlijk van oplossingen te voorzien. Hetzij voor u als klant of bij het verbeteren van ons assortiment.

Heeft u behoefte aan advies en wilt u Henny of één van onze andere lastechnisch adviseurs spreken? Neemt u dan gerust contact op.