In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

EWM Award, exclusief voor Hatek

EWM Award, exclusief voor Hatek

Als enige bedrijf in Nederland heeft Hatek Lastechniek de EWM Sales Partner Award gekregen. Lees hier wat dit betekent.

Onder alle specialistische dealers van EWM lasapparatuur zijn onderscheidingen uitgereikt over het jaar 2016. Met trots kunnen wij u melden dat Hatek Lastechniek als enige in Nederland de award voor Sales Partner heeft gekregen. Dit geldt zowel voor onze vestigingen in Zuid- als Noord-Holland. Hiermee is de hoogste titel van Nederland aan ons toegekend.

Sales Partner Award?

U bent bij Hatek Lastechniek dus aan het beste adres voor aanschaf, onderhoud en advies van EWM lasapparatuur. Dat klinkt leuk, maar wat houdt zo’n Sales Partner Award nu in?
Deze onderscheiding houdt in dat wij als enige in Nederland o.a.:

  • Correct getraind en gekwalificeerd personeel hebben voor demonstraties en onderhoud.
  • Gekwalificeerd zijn voor correct (verkoop)advies.
  • Over een zeer ruime voorraad en demonstratiemogelijkheden beschikken.
  • Een eigen reparatie- en onderhoudsdienst kunnen inzetten en een premium service verlenen.
  • Hiermee een positieve beoordeling van EWM zelf hebben gekregen.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar advies, onderhoud of aanschaf van EWM lasapparatuur? Wij helpen u uiteraard graag. Vraagt u gerust een demonstratie aan of neemt u contact op voor meer informatie.