Compleet in lastechniek
Hatek Lastechniek BV - 50 jaar
EWM lanceert de Titan XQ 400 AC puls: Snel en eenvoudig zuivere lasnaden

EWM lanceert de Titan XQ 400 AC puls: Snel en eenvoudig zuivere lasnaden

EWM heeft onlangs een nieuwe lasmachine gelanceerd; de Titan XQ 400 AC puls. Binnenkort testen wij deze machine uitvoerig.

Lassen is bij geen enkel bedrijf hetzelfde; elk productieproces vereist een andere configuratie. Om deze reden heeft EWM een nieuwe lasmachine gelanceerd; de Titan XQ 400 AC puls. Deze lasmachine is volgens het Duitse merk perfect voor aluminiumlassen van dunne platen, enorm gedetailleerd te configureren én helpt uw bedrijf aan een hogere lassnelheid. Hatek heeft de eerste demonstraties van deze machine al gegeven. Binnenkort testen wij deze machine uitvoerig.

EWM Titan XQ 400 AC puls

De Titan XQ 400 AC puls is de razendsnelle, nieuwe lasmachine van EWM. Met de Titan XQ 400 AC puls wordt handmatig en geautomatiseerd aluminiumlassen nóg eenvoudiger en sneller. De lasmachine zorgt voor zuivere lasnaden zonder resten zwarte rook op dunne platen en heeft een uitstekende naadoverbrugging, ook wanneer de Titan XQ 400 AC puls geautomatiseerd ingezet wordt. De lasmachine is zodanig gebruiksvriendelijk dat hij eenvoudig en veilig op uw bedrijf in gebruik kan worden genomen.

Perfect voor aluminiumlassen van dunne platen

Hoewel u met deze nieuwe Titan XQ 400 snel kunt schakelen tussen alle voornaamste processen, is de machine volgens EWM met haar acArc puls proces bijzonder geschikt voor aluminiumlassen van dun plaatmateriaal, zelfs tot wel 1.0 mm dun. Uit eigen hand hebben we inmiddels ervaren dat dit inderdaad het geval is. Zodra de machine officieel verkrijgbaar is, zullen wij dit proces uitvoerig voor u testen en de exacte werking aan u demonstreren.

De voordelen van Titan XQ 400 AC puls op een rijtje

De nieuwe Titan belooft een veelzijdige machine te worden. EWM geeft ons de volgende voordelen aan:

  • Zeer geschikt voor aluminiumlassen van dunne platen
  • Zeer goede ontstekingseigenschappen
  • Uitstekende naadoverbrugging, ook bij geautomatiseerde toepassingen
  • Geminimaliseerde warmte-inbreng
  • Hogere lassnelheid
  • Zeer geschikt voor additief aluminiumlassen (3D-lassen)
  • Zuivere /schone lasnaden door sterk gereduceerd magnesiumoxide
  • Lagere lasrookuitstoot
  • Snelle digitale stroomregeling door EWM RCC-technologie (Rapid Current Control)

 Bespaar kosten en tijd


De Titan XQ 400 AC puls van EWM helpt laswerkzaamheden efficiënter uit te voeren, kosten en tijd te besparen én is volledig naar wens te configureren. Binnenkort is de machine officieel bij Hatek te verkrijgen. Als enige EWM Premium Partner in Nederland kunnen wij van de beste EWM producten, service en kennis voorzien. Vraagt u gerust alvast een demonstratie aan van de machine en leer de voordelen van de Titan XQ 400 AC puls kennen.


Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


 

Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws