Compleet in lastechniek
HATEK Lastechniek BV
Exclusief Importeur Promotech

Exclusief Importeur Promotech

Wist u dat Hatek Lastechniek B.V. exclusief importeur is van Promotech in de Benelux?

Wist u dat Hatek Lastechniek B.V. exclusief importeur is van Promotech in de Benelux? Promotech is een fabrikant van specialistische gereedschappen voor de metaalbewerkingsindustrie. Zij produceren elektrische gereedschappen, lasautomatiseringsapparatuur en industriële systemen die exclusief bij Hatek Lastechniek verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan magneetboor- & bevelmachines, las- & snijwagens, afschuinmachines en meer.


Smart tools for heavy tasks

De slogan zegt het al: slimme apparatuur voor zware taken. De apparatuur van Promotech werkt niet harder, maar slimmer. Dit bevordert het lasproces omdat de menselijke fout marge wordt verminderd. Hierdoor verhoog je de productiviteit en verlaag je de kosten.


Promotech is daarom een écht A-merk, waarmee de continuïteit van de productie wordt verbeterd!


Meer informatie?

Onze Promotech collectie is op meerdere manieren verkrijgbaar. In onze webshop kunt u eenvoudig producten van Promotech bestellen. Daarnaast kunt u hier de digitale catalogi downloaden of een hard-copy versie aanvragen.


Wilt u graag specialistisch advies? Neem dan contact op met onze Promotech product manager: Henk Tuijn. Hij denkt graag met u mee!


Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws