NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Hatek als eerste “NEN 3140: Inspectie Lasapparaten” gecertificeerd

Hatek als eerste “NEN 3140: Inspectie Lasapparaten” gecertificeerd

Primeur: Hatek eerste in Nederland die lasapparaten inspecteert volgens de nieuwe NEN 3140 norm.

24 maart 2014 hebben een viertal monteurs van Hatek Lastechniek B.V. hun certificering behaald voor de “NEN 3140: Inspectie Lasapparaten”. De monteurs van Hatek zijn de eerste die de cursus specifiek voor het inspecteren van lasapparatuur hebben afgerond in Nederland.

Alle monteurs van Hatek gecertificeerd

Op 24 maart 2014 hebben alle monteurs van Hatek Lastechniek B.V. hun certificering behaald voor de “NEN 3140: Inspectie Lasapparaten” norm. Met de norm wordt veilig werken aan en met lasapparaten gewaarborgd. Hoewel veiligheid voor ons al een belangrijk aspect was, zijn we trots op de certificaten van onze monteurs.

Eerste in Nederland

Hatek Lastechniek B.V. is de eerste organisatie in Nederland die de certificering specifiek voor inspectie van lasapparatuur heeft behaald. Als pilot heeft Hatek de nieuwe cursus mogen volgen en is hiermee de enige in Nederland die volgens de norm werkt en zo kan helpen bij veilig werken met lasapparatuur.

NEN 3140 Inspectie Lasapparaten

“ … Het volgen van NEN 3140 is de best mogelijke manier om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen … .” Bron: NEN.nl

In vergelijking met de algemene NEN 3140 norm is de NEN 3140 Inspectie Lasapparaten specifiek gericht op het werken met lasapparatuur. Met deze specifieke kennis is Hatek Lastechniek B.V. de partner bij uitstek, als het gaat om onderhoud aan uw lasmachines.

Meer informatie over reparatie en onderhoud door Hatek?
Neemt u dan contact op.

Telefoon: (0174) 225 225
E-mail: info@hatek.nl