In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Hatek Eerste Nederlandse EWM Premium Partner

Hatek Eerste Nederlandse EWM Premium Partner

Hatek Lastechniek heeft als enige en eerste vertegenwoordiger van EWM de status van “Gouden” EWM Premium Partner verworven.

Zowel de vestiging in Zuid-Holland als de vestiging Noord-Holland hebben de hoogste onderscheiding gekregen.

EWM is het Duitse A-merk voor premium lasapparatuur met een uitgebreid programma aan lasmachines en accessoires. Het merk onderscheidt zich door haar hoogstaande kwaliteit en hoge mate van innovativiteit. Als onderdeel van deze kwaliteit stelt EWM hoge eisen aan haar dealernetwerk en beoordeelt haar vertegenwoordigers jaarlijks op kennis en kunde.

Hoogste EWM status in Nederland, gedeeld eerste wereldwijd

Met trots mogen wij u melden dat Hatek als enige in Nederland de status van Premium Partner heeft verkregen. Slechts één andere EWM vertegenwoordiger buiten Duitsland heeft deze status weten te behouden, wat maakt dat Hatek hèt beste verkooppunt is voor al uw EWM lasapparatuur en service- en onderhoud.

Om EWM Premium Partner te worden moet een vertegenwoordiger voldoen aan strenge eisen. Met deze onderscheiding bewijst Hatek namelijk dat haar vestigingen;

  • Een zeer uitgebreid assortiment ‘state-of-the-art’-lasmachines en accessoires hebben met een hoge voorraad.
  • Expert-niveau consultancy bieden in combinatie met gedetailleerde demonstraties.
  • Gekwalificeerd en opgeleid personeel hebben, specifiek voor EWM lasapparatuur.
  • Allesomvattende dienstverlening bieden van hoogstaand niveau. Van advisering en verkoop tot service en onderhoud.

Bestel uw lasapparatuur bij Hatek

Wilt u ook uw lasproces verbeteren en de machines van EWM inzetten? Maak dan gebruik van onze kennis. Laat u adviseren en vraag een demonstratie aan.

+31 (0)174 225 225
info@hatek.nl