NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Hatek geslaagd voor DNV GL audit

Hatek geslaagd voor DNV GL audit

Hatek is zonder op- of aanmerkingen geslaagd voor DNV GL audit.

Op 29 november j.l. is Hatek onder de loep genomen door exameninstelling DNV GL als onderdeel van routine audits die de instelling uitvoert onder de door haar gemachtigde examenorganisaties.
Hatek is zonder op- of aanmerkingen geslaagd, iets waar we trots op zijn.

Routine audit

Sander Achterberg, manager Welding Department, meldde dat DNV GL een audit had gedaan bij Hatek Lastechniek als onderdeel van de routinecontroles. DNV GL heeft Hatek Lastechniek op het gebied van lastechniek licentie verleend, om namens haar de examens af te nemen c.q. het proeflaswerk te beoordelen. Natuurlijk behouden wij deze licentie graag, dus dan is het altijd spannend wat de uitslag van een dergelijke audit is. Eventuele verbeterpunten hadden wij dan ook graag gehoord.

Vlag en wimpel

Hatek is ruim geslaagd voor de audit. DNV GL had geen enkele op- of aanmerking. U kunt zicht voorstellen dat wij hier trots op zijn, aangezien wij dagelijks bezig zijn met het verbeteren van onze kwaliteit en dienstverlening.

Verheugd delen wij u mede dan wij u blijven helpen door examens af te nemen bij ons of bij u op locatie.