In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Hatek Geslaagd voor NIL Audit

Hatek Geslaagd voor NIL Audit

Hatek is met vlag en wimpel voor de NIL audit geslaagd en mag de komende 3 jaar weer de opleiding tot lascoordinator verzorgen.

Eens per drie jaar wordt Hatek Lastechniek door het NIL onder de loep genomen met betrekking tot het geven van opleidingen voor lascoordinator.
Hatek is met vlag en wimpel voor de NIL audit geslaagd en mag de komende 3 jaar weer de opleiding tot lascoordinator verzorgen.

Geen commentaar

Geen opmerkingen had het NIL met betrekking tot de opleiding tot lascoordinator. Dit is zeer fijn om te horen, alhoewel wij altijd in zijn voor verbetering.
Wij willen onze cursisten kwaliteit bieden en zo veel mogelijk kennis meegeven. Volgens de audit van het NIL op 10-03-2017 voldoen we ruimschoots aan de eisen.

Hoge slagingspercentages, maar niet makkelijk

De afgelopen jaren hebben we hoge slagingspercentages behaald, waar wij natuurlijk ook onze cursisten voor bedanken. Onlangs zijn onze eigen Marco en Danielle nog geslaagd voor de opleiding. Een mooie prestatie, want hoewel de slaginspercentages hoog zijn, is het beslist geen gemakkelijke cursus.

Interesse in een opleiding van Hatek?

Wilt u uzelf of uw lassers ook laten opleiden tot lascoordinator? Of wellicht heeft u voor uw werk opgeleid personeel voor een specifieke lasmethode nodig? Wij kunnen het voor u verzorgen. Bij u op locatie of in onze lasschool.

Neemt u direct contact op voor meer informatie