NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Hatek helpt Batist Westland door audit NEN EN-1090

Hatek helpt Batist Westland door audit NEN EN-1090

Hatek heeft het constructiebedrijf Batist Westland geholpen met NEN EN-1090

Batist Westland is nu, met hulp van Hatek Lastechniek, NEN EN-1090-1 (productnorm EN-1090-2/3) gecertificeerd. Hatek hielp Batist Westland door begeleiding te bieden bij de kwaliteitseisen van smeltlassen.

Batist Westland bouwt glasconstructies in de vorm van o.a. sierkassen, carports en overkappingen. Deze constructies moeten sinds 1 juli 2014 CE gemarkeerd zijn en moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Hatek biedt begeleiding

De dragende onderdelen van de glasconstructies moeten geconstrueerd worden volgens de NEN EN-1090 norm, waarbij Batist de NEN EN-1090-3 heeft gehaald voor aluminiumconstructies. Hatek Lastechniek heeft Bastist Westland geholpen met de kwaliteitseisen.

Na een audit door TÜV is het bedrijf geslaagd gecertificeerd t/m. uitvoeringsklasse EXC 2.
Het bedrijf heeft inmiddels de certificering binnen en kan haar klanten verzekeren van uitstekende constructies.

Ook uw NEN EN-1090 certificering halen?

Hatek Lastechniek kan ook u helpen met de certificering voor de NEN EN-1090 norm. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact op.