NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Hatek levert volledig nieuwe lasmachinevloot aan SJR Tank Construction

Hatek levert volledig nieuwe lasmachinevloot aan SJR Tank Construction

Rubuuste, high-tech EWM-machines voor tankbouw.

Na een jarenlange goede relatie waarin Hatek SJR Tank Construction ondersteunt met lastechnische materialen, heeft Hatek deze november een groot deel van het lasmachinepark mogen vernieuwen. Zo kan SJR haar klanten nóg beter kan voorzien in de realisatie van grootschalige tankprojecten.

Kwaliteit in tankbouw

SJR Tank Construction heeft ruim 50 jaar ervaring in het bouwen van verticale & horizontale stalen opslagtanks. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële tanks, procestanks en drukvaten, die zij in alle formaten leveren. De tanks worden op locatie, maar ook in een geconditioneerde productieloods op het RDM-terrein in Rotterdam gebouwd.

Om kwaliteit te kunnen blijven garanderen wilde het bedrijf gebruik maken van een vloot nieuwe lasmachines bij nieuwe grote tankbouwprojecten. Hatek heeft mogen adviseren bij de keuze en uiteindelijk deze machines geleverd.

Klantspecifiek en op maat

Net als dat SJR haar klanten van maatwerk tanks voorziet, denkt Hatek ook áltijd mee en behandelt het bedrijf alle aanvragen als klantspecifiek. We kijken naar het toekomstig gebruik van de machines, processen, de lassers en stellen hierbij een maatwerk advies op. Alleen zo kan een klant optimaal gebruik maken van haar lasmachines en zo het beste werk aan klanten leveren.

Betrouwbaarheid EWM gaf doorslag

Ons advies was om aan de slag te gaan met nieuwe EWM lasmachines, voornamelijk vanwege de hoge mate van betrouwbaarheid die de machines bieden. De machines zijn robuust, high-tech en van de nieuwste innovaties voorzien en bovendien veelal energiezuinig en kostenbesparend ten opzichte van andere merken;
Doordat de lasmachines een dergelijke betrouwbaarheid hebben, zijn er minder reparaties nodig. Zo komt het werk niet stil te liggen, wat de continuïteit bevorderd en de kosten door stilstand verminderd.

Een jarenlange relatie

De relatie tussen Hatek en SJR Tank Construction gaat al jaren terug. Als huisleverancier van de voornaamste lasmaterialen, helpt Hatek SJR aan lasproducten van kwaliteit. Uiteraard zijn wij desalniettemin dankbaar dat SJR opnieuw voor Hatek heeft gekozen bij de levering van het lasmachinepark.

Ook een betrouwbare partner in lasmateriaal?

Wilt ook u profiteren van een betrokken partner in lastechniek, met jarenlange ervaring en hoogstaande kennis? Neemt u gerust contact op voor een advies op maat, demo of meer informatie.

Onze lastechnisch adviseurs staan voor u klaar.