Compleet in lastechniek
Hatek Lastechniek BV - 50 jaar
Hatek op de Welding Week 2022

Hatek op de Welding Week 2022

Op 4, 5 en 6 oktober is Hatek Lastechniek als exposant aanwezig op de Welding Week 2022, georganiseerd door het NIL. Bestel hier uw kaarten en ontmoet ons bij stand F140!


Welding Week 2022
In oktober vindt dan éindelijk weer de Welding Week plaats, georganiseerd door het Nederlands Instituut voor Lastechniek. Op 4, 5 en 6 oktober 2022 wordt Evenementenhal Gorinchem omgetoverd tot een waar las-, lijm- en snijparadijs.

Zowel professionals als studenten uit de branche kunnen zich laten inspireren door de technologie van de toekomst op het gebied van lassen, lijmen en snijden en indrukwekkende producten en constructies.

Hatek zal in de Evenementenhal Gorinchem als exposant aanwezig zijn om haar productprogramma verder toe te lichten. Met een uitgebreide selectie lasapparatuur, mechanisatie, lastoevoegmateriaal, specialistische lastechnische gereedschappen en nog veel meer. 

Kaarten voor Welding Week 2022

Wilt u ons op de Welding Week 2022 bezoeken? Neemt u dan gerust contact op voor meer informatie of bestel uw kaarten via onderstaande button!


Bestel uw kaarten

Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws