Compleet in lastechniek
HATEK Lastechniek BV
Hatek op HortiContact 2020

Hatek op HortiContact 2020

Hatek is aanwezig op HortiContact 2020. Van 18 tot en met 20 februari, evenementhal Gorinchem.

Kom naar HortiContact voor de laatste lasinnovaties, kennis van de tuinbouwsector en nieuwe (internationale) contacten. In dit artikel leest u wat u van Hatek kunt verwachten en hoe u aan toegangsbewijzen kunt komen.

Wat is HortiContact?

Hatek Lastechniek zal 18 tot en met 20 februari 2020 als exposant aanwezig zijn op HortiContact in Gorinchem. HortiContact is dé Nederlandse beurs op het gebied van tuinbouw. Niet alleen Nederlandse tuinbouwgerelateerde bedrijven zullen aanwezig zijn, ook is er elk jaar veel internationale belangstelling. Bezoekers van over de hele wereld komen naar Gorinchem om kennis te nemen van de koplopers op het gebied van tuinbouw.

Wat kunt u van Hatek verwachten op HortiContact?

Hatek vindt haar oorsprong in het Westland, de tuinbouwregio van Nederland, en heeft om deze reden veel klanten in de sector. Al decennia helpen we de horticultuur op het gebied van verbindingstechniek en zo aan optimale, kostenefficiënte lasproductie. Denkt u hierbij aan het verbeteren van de productie door lasmechanisatie, -automatisering en -robotisering.
Op HortiContact zal Hatek de nieuwste technieken op lasgebied tonen, zodat ook uw tuinbouwbedrijf kan profiteren van nieuwe innovaties in de verbindingstechniek.


Dit evenement is al geweest. Misschien tot volgend jaar!

Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws