NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Hatek op HortiContact 2020

Hatek op HortiContact 2020

Hatek is aanwezig op HortiContact 2020. Van 18 tot en met 20 februari, evenementhal Gorinchem.

Kom naar HortiContact voor de laatste lasinnovaties, kennis van de tuinbouwsector en nieuwe (internationale) contacten. In dit artikel leest u wat u van Hatek kunt verwachten en hoe u aan toegangsbewijzen kunt komen.

Wat is HortiContact?

Hatek Lastechniek zal 18 tot en met 20 februari 2020 als exposant aanwezig zijn op HortiContact in Gorinchem. HortiContact is dé Nederlandse beurs op het gebied van tuinbouw. Niet alleen Nederlandse tuinbouwgerelateerde bedrijven zullen aanwezig zijn, ook is er elk jaar veel internationale belangstelling. Bezoekers van over de hele wereld komen naar Gorinchem om kennis te nemen van de koplopers op het gebied van tuinbouw.

Wat kunt u van Hatek verwachten op HortiContact?

Hatek vindt haar oorsprong in het Westland, de tuinbouwregio van Nederland, en heeft om deze reden veel klanten in de sector. Al decennia helpen we de horticultuur op het gebied van verbindingstechniek en zo aan optimale, kostenefficiënte lasproductie. Denkt u hierbij aan het verbeteren van de productie door lasmechanisatie, -automatisering en -robotisering.
Op HortiContact zal Hatek de nieuwste technieken op lasgebied tonen, zodat ook uw tuinbouwbedrijf kan profiteren van nieuwe innovaties in de verbindingstechniek.

Toegangskaarten voor HortiContact?

Kom ook langs op HortiContact en vergeet vooral niet onze stand (standnummer i130) te bezoeken. Van 18 t/m 20 februari bent u van harte welkom.
Wilt u toegangskaarten reserveren voor HortiContact? Als relatie van Hatek kunt u via onderstaande link uw toegangsbewijzen kosteloos aanvragen:

Reserveer direct uw toegangskaarten

Meer informatie over HortiContact

Voor meer informatie over HortiContact verwijzen we u graag naar de website van HortiContact.
Wilt u Hatek bezoeken op deze beurs? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.