NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Hatek op NIL Verbindingsweek 2018

Hatek is van 30 oktober t/m. 1 november 2018 als exposant aanwezig op de NIL Verbindingsweek.

A.s. oktober is Hatek Lastechniek aanwezig als exposant op de NIL Verbindingsweek. Tijdens deze beurs stellen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op lasgebied, ons bedrijf en productprogramma. Bemachtig hier uw gratis toegangskaarten.

Tijdens de METAVAK op 30, 31 oktober en 1 november organiseert het NIL ook de Verbindingsweek, waar de industrie samenkomt om de ontwikkelingen op het gebied van lassen, lijmen en snijden te ontdekken.

Hatek zal in de Evenementenhal Gorinchem als exposant aanwezig zijn om haar productprogramma verder toe te lichten. Met een uitgebreide selectie lasapparatuur, mechanisatie, lastoevoegmateriaal, specialistische lastechnische gereedschappen en nog veel meer. Komt u gerust langs om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Kaarten voor NIL Verbindingsweek

Wilt u ons op de NIL Verbindingsweek bezoeken? Neemt u dan gerust contact op voor meer informatie of bestel hier uw kaarten.