Compleet in lastechniek
HATEK Lastechniek BV
Hatek twee jaar op rij “gouden” EWM Premium Partner

Hatek twee jaar op rij “gouden” EWM Premium Partner

Hatek is sinds 23 januari 2020 voor twee achtereenvolgende jaren EWM Premium Partner.

Om deze “gouden” onderscheiding te krijgen van het hoogstaande Duitse merk dient een dealer aan strenge eisen te voldoen. Beide vestigingen van Hatek voldoen als enige dealers in Nederland aan alle kwaliteitseisen van EWM.

EWM is het Duitse A-merk voor premium lasapparatuur met een uitgebreid programma aan lasmachines en accessoires. Het merk onderscheidt zich door haar hoogstaande kwaliteit en hoge mate van innovatie. Als onderdeel van deze kwaliteit stelt EWM hoge eisen aan haar dealernetwerk en beoordeelt haar vertegenwoordigers jaarlijks op kennis en kunde.

Strenge eisen

Op 23 januari jl. heeft Hatek, na beoordeling door EWM, de titel van “gouden” EWM Premium Partner verkregen. De gouden dealeronderscheiding van de Duitste lasmachinefabrikant is felbegeerd onder dealers en wordt niet zomaar uitgereikt. De fabrikant stelt strenge eisen aan haar dealers over onderwerpen als opleidingsverplichtingen, servicekwaliteit en afzethoeveelheid. De gouden onderscheiding is een waardering die alleen kan worden verkregen door aan alle eisen te voldoen.

Enige van Nederland

Door als enige groothandel in Nederland aan de eisen van EWM te voldoen, kunnen wij u van de beste service en advies voorzien. Wilt u een EWM lasmachine aanschaffen, laten onderhouden of keuren? Dan bent u bij Hatek Lastechniek aan het juiste adres.

Vestigingen Noord- en Zuid-Holland

Evenals vorig jaar zijn beide vestigingen van Hatek, zowel Noord- als Zuid-Holland, EWM Premium Partner. In Zwaag en in Wateringen kunt terecht voor een demonstratie, advies, aanschaf of service voor uw nieuwe lasmachine(s). Door onze 45+ jaar aan ervaring en kennis kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken. Wij denken graag met u mee.

Demonstratie

Wilt u een vrijblijvende demonstratie van een EWM lasmachine bij ons in de showroom of bij u op locatie? Neemt u dan gerust contact op met de dichtstbijzijnde vestiging. We laten u graag de voordelen zien die EWM u te bieden heeft.

Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws