In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Hatek vernieuwt EWM lasmachinepark Weterings Mechanisatie

Hatek vernieuwt EWM lasmachinepark Weterings Mechanisatie

Zeven nieuwe lasmachines voor Weterings Mechanisatie zorgen voor efficiënter laswerk.

Hatek heeft afgelopen december het gehele lasmachinepark van Weterings Mechanisatie mogen vernieuwen. Alle oude machines zijn vervangen voor zeven hoogstaande EWM Multimatrix machines, die zorgen voor verbeterde lastechniek, snellere productie en kostenbesparing op verbruiksartikelen.
Door nieuwe machines te plaatsen kan Weterings Mechanisatie weer jaren vooruit in de productie van o.a. hoogwerkers, gewasversnipperaars en spuitwagens.

Weterings Mechanisatie

Het Westlandse bedrijf Weterings Mechanisatie houdt zich al sinds 1940 bezig met mechanisatie voor de tuinbouwsector. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling, fabricage, verkoop, reparatie en onderhoud van, voornamelijk

mobiele, machines. Deze machines worden gebruikt om kassen te bouwen, te slopen (van schaarhoogwerker tot shovel), leegruimen en allerlei andere toepassingen in de glastuinbouw.

Om voorop te kunnen blijven lopen dient de machinefabricage soepel te blijven verlopen en was totale vernieuwing van de gebruikte lasmachines noodzakelijk.

Overstap naar EWM

Voorheen gebruikte Weterings Mechanisatie de machines van ESAB. Hatek heeft de hoogstaande machines van EWM mogen adviseren, die op veel fronten vooruit lopen. De machines zijn volledig afgeleverd incl. toortsen, draadaanvoerunits, lastoevoegmateriaal en slijtonderdelen, zodat alles in huis is om een vliegende start te maken in 2018.

 

Soepele overgang machinepark

De machines zijn één voor één vervangen, zonder stilstand en konden na een korte uitleg direct gebruikt worden in de werkplaats. Deze soepele overgang heeft ervoor gezorgd dat Weterings Mechanisatie geen moment werk heeft gemist. Uiteraard zijn alle oude machines gelijk meegenomen, zodat ook hier geen omkijken naar was.

Ook uw lasmachines laten vernieuwen?

U wilt ook uw lasmachines vervangen? Vraagt u dan een demo aan of bel gerust voor meer informatie.

Hatek Lastechniek b.v.
Turfschipper 118
2292 JB Wateringen
Nederland

+31 (0)174 225 225
info@hatek.nl