Compleet in lastechniek
Hatek Lastechniek BV - 50 jaar
Hatek wederom geslaagd voor NIL Audit

Hatek wederom geslaagd voor NIL Audit

Onlangs is Hatek wederom probleemloos voor de NIL audit geslaagd en mag de komende 3 jaar weer de opleiding tot lascoördinator (EWCP-B) verzorgen.

Eens per drie jaar wordt Hatek Lastechniek door het NIL onder de loep genomen met betrekking tot het geven van opleidingen voor lascoördinator, ofwel EWCP-B.

Geen commentaar

Geen opmerkingen had het NIL met betrekking tot de opleiding tot lascoördinator. Dit is zeer fijn om te horen, alhoewel wij altijd in zijn voor verbetering. Wij willen onze cursisten kwaliteit bieden en zo veel mogelijk kennis meegeven. Volgens de audit van het NIL op 03-03-2022 voldoen we ruimschoots aan de eisen.

Verbaasd zijn we niet. Opgelucht wél.

Een dergelijke audit is altijd spannend, maar de afgelopen jaren hebben we weer mooie slagingspercentages behaald. Hier zijn we erg trots op, waarvoor we alle cursisten willen bedanken. Mooi prestaties, want hoewel de slagingspercentages hoog zijn, is het beslist geen gemakkelijke cursus.

Interesse in een opleiding van Hatek?

Wilt u uzelf of uw lassers ook laten opleiden tot lascoördinator? Of wellicht heeft u voor uw werk opgeleid personeel voor een specifieke lasmethode nodig? Wij kunnen het voor u verzorgen. Bij u op locatie of in onze lasschool. Neem direct contact op voor vragen!

Vind hier meer informatie over onze opleidingen of neem direct contact op!Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws