NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Henk Tuijn, Productmanager bij Hatek Lastechniek

Henk Tuijn, Productmanager bij Hatek Lastechniek

Maak kennis met onze nieuwe productmanager

Wij stellen u graag voor aan onze nieuwe collega Henk Tuijn, die vanaf maart bij ons in dienst is getreden als productmanager van de lasmechanisatiemerken Promotech en ProArc.

Hatek groeit en dus is uitbreiding aan de orde. Niet alleen voor de dagelijkse gang van zaken, maar zeker ook op het gebied van Research & Development. Hatek wil voorop blijven lopen en om deze reden continu haar kennis en aanbod vergroten om u als klant te kunnen blijven ondersteunen met hoogstaande lastechnische artikelen.

Topper in de powertools

Al een paar jaar is Hatek Lastechniek exclusief Benelux-importeur van de (las)automatiseringsmerken Promotech en ProArc Lasmanipulatoren. Na succesvolle uitbreiding van het eigen productprogramma met deze hoogstaande merken, is het tijd om ook ons dealernetwerk te overtuigen van de voordelen die Promotech en ProArc te bieden hebben. Hiervoor hadden wij een topper in de wereld van de powertools nodig om deze stap te ondersteunen. Deze topper hebben wij gevonden.

Henk Tuijn (’62) is met 37 jaar werkervaring binnen verschillende technische groothandels een ervaren rot in het vak. Hij zal Hatek en haar klanten helpen meerdere producten verder op de markt te zetten. Wij stellen u graag verder aan hem voor.

Wie is Henk Tuijn?

Vanaf 1 maart jl. is Henk bij ons aan de slag als productmanager. Hij neemt meer dan 37 jaar aan ervaring mee, opgedaan bij verschillende technische groothandels en powertool-leveranciers. O.a. Bosch en De Vlamboog mag hij tot zijn voormalig werkgevers rekenen. Hij heeft ervaring als vertegenwoordiger, opleider & trainer van dealers en is een bekend gezicht in de technische industrie. Wij weten dus zeker dat Henk de uitgebreide kennis heeft die nodig is voor het opzetten van een dealersnetwerk in innovatieve mechanisatietools.

Henk is een enthousiaste, behulpzame familieman met vier kinderen en reist dagelijks op en neer vanuit Haarlem. Een lange rit, maar de uitdaging is volgens Henk het vele reizen zeker waard.

Uitdaging is de belangrijkste drijfveer

Bij de vraag wat Henk motiveert in zijn werk bevestigt hij dat uitdaging voorop staat. Iets opbouwen en laten bloeien. Hij kijkt graag vooruit en heeft grote plannen voor het uitbouwen van meerdere merken binnen Nederland en de verdere Benelux.
Wij kijken uit naar de verdere samenwerking en wij hopen dat dit ook voor u geldt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Promotech of ProArc? Bekijkt u dan gerust ons productprogramma lasmechanisatie en -manipulatoren.
Of neemt u contact op voor meer informatie of een demo.

Of bel Henk Tuijn gerust zelf:
06-30210411