Compleet in lastechniek
Hatek Lastechniek BV - 50 jaar
Het gezicht achter de lashelm

Het gezicht achter de lashelm

Ontmoet Murat Altintas. Technisch inkoper bij Hatek Lastechniek.

Bij Hatek Lastechniek B.V. vinden we het belangrijk om het gezicht achter de lashelm te laten zien. Op deze manier leert u Hatek nog beter kennen én weet u precies bij wie u terecht kunt voor eventuele vragen.

Daarom stellen we graag Murat Altintas aan jullie voor, onze technisch inkoper. Murat is sinds begin dit jaar werkzaam bij Hatek Lastechniek B.V. (vestiging Wateringen) en is inmiddels een sterk onderdeel van het team geworden. Lees nu verder!

Murat; waarom lastechniek?
 “Lassen is als muziek. Ik houd van de rook en geknetter ervan. Hiervoor heb ik verschillende functies bekleed in de lastechniek en heb ik (in het begin) ook gewerkt als lasser. Voor mij is het TIG lassen van RVS de mooiste lastechniek dat er bestaat.”

"Lassen is als muziek. 

Ik houd van de rook en geknetter ervan."


De overstap naar Hatek; hoe kwam je op het idee?
“Ik zocht een leuke werkgever, wat dichterbij huis. Hatek werd aangeraden in mijn omgeving en ik kende het bedrijf al 35 jaar. Na de prettige kennismakingen leek het er snel op dat het een goede match was.”

Wat vind je zo leuk aan inkoop?
“Als team een positief bedrijfsresultaat behalen is als het leggen van een puzzel. Het is een lange termijnproces en ik vind het mooi als onze inspanningen allemaal in elkaar vallen tot een goed resultaat. Dan heb ik het als individu goed gedaan, maar nog belangrijker: wij als team.”

Wat typeert jou als inkoper?
“Ik zou mijzelf dan ook, als eerst, typeren als een betrouwbare teamspeler. Leg je iets bij mij neer, dan zorg ik dat het goedkomt. Hierin wil ik graag eerst iets begrijpen en erachter staan.”

Wat valt je op aan Hatek?
“Hatek heeft zich in al die jaren écht op de kaart gezet. Zij - of wij moet ik nu zeggen - zijn ergens goed in en het is fijn om daar deel van uit te maken.”

“Bovendien is het een kleine, gezellige groep mensen die altijd voor elkaar klaarstaat. Iedereen heeft hetzelfde doel en dat is om Hatek een stapje verder te helpen.”

"Hatek heeft zich in al die jaren écht op de kaart gezet. 

Het is fijn om daar deel van uit te maken."


Wat vind je van de ontwikkelingen met Air Liquide?
“Met de acquisitie door Air Liquide kunnen we de kwaliteit, de waarden en het vertrouwen ook op de lange termijn waarborgen. Er is namelijk veel kennis en kunde in huis gehaald, die nú al zeer positieve effecten hebben.”

Met zijn passie voor lastechniek en toewijding als teamspeler kunnen we concluderen dat Murat een waardevolle aanwinst is voor Hatek Lastechniek B.V. We kijken uit naar de verdere samenwerking en groei met Murat als onderdeel van ons team!

Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws