NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Hoge continuïteit verzekerd bij Rook & Zn B.V.

Hoge continuïteit verzekerd bij Rook & Zn B.V.

Hatek heeft bij pijp- en draadbeugelproducent Rook & Zn B.V. mogen adviseren in de keuze van nieuwe lasstroombronnen.

De in gebruik name van de nieuwe EWM Taurus stroombronnen verzekert het hoge productieniveau weer voor de komende jaren.

De producent van pijp- en draadbeugels Rook & Zn B.v. is al sinds 1930 actief binnen de metaalsector. Het bedrijf heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een professionele organisatie in de productie van beugels en verschillende maatwerkproducten. Door constant te investeren in de verbetering van werkprocessen houdt het bedrijf haar productievolume, service en kwaliteit op hoog niveau.

Het bedrijf doet dit mede door de inzet van doordachte lasautomatisering.
Echter, uit storingen van voorgaande lasstroombronnen leek het lasproductieproces op korte termijn stil komen te vallen. De stroombronnen waren aan vervanging toe.

Zonder stilstand

Hatek heeft mogen adviseren in de keuze voor nieuwe stroombronnen en de nieuwe EWM Taurus stroombronnen uiteindelijk mogen leveren.
Mede door de soepele samenwerking zijn de nieuwe lasstroombronnen in gebruik genomen, nagenoeg zonder stilstand. Zo heeft Rook & Zn B.V. haar lasproductie ook voor de komende jaren weer gewaarborgd, terwijl de productie van haar beugels niet stil is komen te liggen.
Op deze manier kan het bedrijf haar hoogstaande service blijven bieden en zich kan richten op verdere verbeteringen in haar productie.

Wij bedanken Rook en Zn B.V. voor de samenwerking en het vertrouwen in onze kennis en kunde.