NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Kenna Najetovic nieuwe vertegenwoordiger Hatek

Kenna Najetovic nieuwe vertegenwoordiger Hatek

Team Hatek Noord-Holland uitgebreid met nieuwe vertegenwoordiger

Hatek Lastechniek Noord-Holland heeft een nieuwe vertegenwoordiger. Kenna Najetovic is zijn naam. Met een geschiedenis als verkoper binnen de lastechniek, zijn wij blij met Kenna als aanvulling op ons team.

Doet u zaken met Hatek Lastechniek Noord-Holland? Dan kan het zijn dat u hem al bent tegengekomen, onze nieuwe vertegenwoordiger Kenna Najetovic. Kenna is als extra aanvulling op ons team in Noord-Nederland aangenomen. Met uitgebreide kennis en jarenlange ervaring als vertegenwoordiger binnen lastechnische bedrijven weten wij zeker dat hij u van dienst kan zijn.

Team Hatek Noord-Holland groeit door

Eerder dit jaar is ons team in Noord-Holland al flink gegroeid door het samengaan van Camco Welding Equipment B.V. en Hatek Lastechniek Noord-Holland B.V. Hierdoor beschikt u in Noord-Holland sinds dit jaar over een volwaardig onderhoudsteam. Met Kenna als extra aanvulling willen wij onze dienstverlening in Noord-Holland nog completer neerzetten.

Direct contact opnemen

Wilt u direct contact opnemen met onze afdeling Noord-Holland? Maak dan gebruik van onderstaande contactgegevens:

+31 (0)229-212334

john@hatek.nl   Mob: 0624141964
kenna@hatek.nl   Mob: 0634076988