NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Keuzehulpmiddel Rhodius Slijpschijven

Keuzehulpmiddel Rhodius Slijpschijven

Hatek introduceert de slijpschijven van Rhodius. Hoge kwaliteit én voor specifieke materiaaltypen. Welke heeft u nodig?

Hatek introduceert de slijpschijven van Rhodius in haar productprogramma. De schijven van het Duitse merk zijn van hoogstaande kwaliteit én zijn beschikbaar voor zeer specifieke materiaaltypen. Onder het motto “The Right Tool For The Job”, adviseren wij u graag over het type slijpschijf dat u nodig heeft.

Slijpschijven van kwaliteit

Na een lang onderzoeksproces, waarin wij verschillende slijpschijven in de praktijk hebben laten testen op kwaliteit en standtijd, is het merk Rhodius als beste uit de test gekomen. De schijven zijn van Duitse makelij, ontwikkeld met A-kwaliteit materialen.
Elke type schijf van het merk is bedoeld voor een ander type materiaal, waardoor de slijpschijven zijn afgestemd voor een optimaal resultaat. Zo is de korrel, de binding en het gebruikte slijpmateriaal per schijf verschillend.

Welke schijf heeft u nodig?

De Amerikanen zeggen “The Right Tool For The Job”. Elk type werk vereist andere gereedschappen. Hetzelfde geldt voor uw slijpwerkzaamheden. Door de juiste schijven te gebruiken, gaan uw schijven langer mee en levert u beter werk. Om corrosie en glogging (plakken van materiaal aan uw schijf) te voorkomen, dient u de juiste keuze te maken.
Hatek heeft een handig keuzehulpmiddel opgesteld, waarmee u de beste keuze maakt voor uw slijpwerk. Uiteraard adviseren wij u graag persoonlijk, maar neemt u gerust alvast kennis van de verschillende typen schijven die Hatek u biedt:

Korte samenvatting:

  • Blauwe schijven: Zwart staal (koker- en buisprofielen, hekwerken, carrosserie en chassis)
  • Goudkleurige schijven: Staal/Inox/RVS (i.v.m. roestvorming niet gebruiken op RVS/Inox na gebruik op zwart staal)
  • Zilverkleurige schijven: Aluminium

Over het algemeen geldt: Voor zwakkere machines, zwakkere (budget) schijven uit de Rhodius lijn. Voor sterkere machines, de sterkere (midden tot high-end) schijven uit de Rhodius lijn.

Leest u hier het volledige keuzedocument

Meer informatie over Rhodius Slijpschijven?

Voor advies, keuzehulp en prijsinformatie neemt u gerust contact op met onze verkoopafdeling of lastechnisch adviseurs. Wij helpen graag om uw las- en slijpwerkzaamheden te verbeteren.

Neem direct contact op
Of bel: (0174) 225 225