In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Lasserskwalificatie ook gedurende zomerperiode

Lasserskwalificatie ook gedurende zomerperiode

Wilt uw bedrijf laswerk verrichten volgens de norm? Laat dan uw lassers certificeren.

Lassen vraagt om deskundige en vakbekwame beroepsbeoefenaren. Om deze reden zijn er op het gebied van lastechniek talloze internationale normen ontwikkeld, waaronder normen voor lassers. Op basis hiervan kan een lasser worden gecertificeerd in de vorm van een lasserskwalificatie met een specifiek toepassingsgebied. Wilt uw bedrijf laswerk verrichten volgens de norm? Laat dan uw lassers certificeren.

Ook gedurende aankomende zomerperiode kunt u bij Hatek terecht voor certificering en lasserskwalificatie. Wij dragen graag onze jarenlange ervaring aan u over, zodat ook uw bedrijf volgens gestelde (internationale) richtlijnen aan het werk kan blijven. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende normen:

  • NEN-EN-ISO 15613
  • NEN-EN-ISO 15614-serie
  • NEN-EN-ISO 9606-serie
  • NEN-EN-ISO 14732
  • ASME IX
  • AWS D.1.serie

Op ons bedrijf of op locatie

De Hatek Welding Department beschikt over een eigen lasschool en kwalificatie-afdeling, waar wij uw lassers kunnen opleiden en door een derde partij laten certificeren. Wilt u uw mensen liever op bij u op locatie laten certificeren? Dit is uiteraard goed mogelijk.

Erkend exameninstelling met landelijke dekking

Met meerdere vestigingen beschikken wij over een landelijke dekking. Daarnaast zijn wij een door DNV GL gelicenseerd exameninstelling. Doordat wij zelf deze kwalificaties inplannen en afnemen kunnen wij flexibel met de klantvraag omgaan en is het mogelijk snel te schakelen.
Wij kunnen de bovenstaande normen ook door Loyd’s voor u laten certificeren. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden van de verschillende opties voor lasserskwalificatie.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in certificering of kwalificatie van uw lassers? Neemt u dan contact op.

www.hatek.nl
weldepartment@hatek.nl
0174225225