Compleet in lastechniek
HATEK Lastechniek BV
Magazijnautomatisering bij Hatek

Magazijnautomatisering bij Hatek

Hatek zet verdere stappen op het gebied van magazijnautomatisering.

Begin dit jaar meldden we al dat we in 2019 stappen zetten op het gebied van magazijnautomatisering. Dit hebben we gedaan door een KardeX Shuttle in gebruik te nemen in ons magazijn.

Innovatie en nieuwe technologieën toepassen in de dagelijkse werkzaamheden is voor Hatek een speerpunt in 2019. Dit helpt onze processen te versoepelen, maar ook om de klant nog beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn.

Magazijnautomatisering met de KardeX Shuttle 

De KardeX Shuttle is een flexibele en efficiënte oplossing voor het opslaan en verzamelen van magazijnvoorraad. De machine bestaat uit een verticale lift waarin verschillende trays worden opgeslagen. De machine haalt de tray met de juiste producten met één druk op de knop op en maakt orders samenstellen voor magazijnmedewerkers gemakkelijker én sneller.

Ruimte voor innovatie

Deze wijze van magazijnautomatisering maakt magazijnwerkzaamheden als orderpicken gemakkelijker, efficiënter en zorgt ervoor dat uw bestellingen snel klaarliggen voor verzending. De tijd die we winnen door het inzetten van magazijnautomatisering geeft ons de ruimte om verder te gaan met innovatie binnen de lastechniek en u van kennis en advies te voorzien.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u als klant met deze aanschaf een hogere mate van efficiëntie en kwaliteit op het gebied van logistiek kunnen bieden.

Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws