NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Merel Baris geslaagd voor opleiding IWT

Merel Baris geslaagd voor opleiding IWT

Voor onze klanten betekent dit dat Merel hen van nog beter lastechnisch advies kan voorzien.

Merel heeft twee jaar lang de opleiding voor IWT gevolgd, naast haar reguliere werk als medewerker van onze opleidings- en certificeringsafdeling. Deze juli is zij geslaagd voor de opleiding en heeft zij haar diploma op zak. Ook via deze weg willen wij haar nogmaals feliciteren.

Nadat Merel eerder al de opleiding voor Responsible Welding Coördinator met succes had afgerond, wilde zij graag nog verder groeien. Na twee zware studiejaren heeft Merel de opleiding met succes afgerond. Met de titel IWT heeft zij nog meer kennis in huis om haar werkzaamheden uit te voeren. Daarnaast heeft zij een bredere basis kunnen leggen voor verdere ontwikkeling met o.a. extra materiaal- en proceskennis. Voor onze klanten betekent dit dat Merel hen van nog beter lastechnisch advies kan voorzien.

Heeft u interesse in lastechnisch advies van Merel of van onze andere collega’s? Wij helpen u graag verder door onze jarenlange ervaring en kennis aan u over te dragen. Hetzij in de vorm van certificeringen, lasmethodekwalificaties of tijdens één van onze opleidingen.
Neemt u gerust contact op.