NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Metaalconstructiebedrijf Rijgersberg volledig over op EWM

Metaalconstructiebedrijf Rijgersberg volledig over op EWM

Onze klant dermate tevreden dat hij heeft besloten volledig over te gaan op EWM

Afgelopen vrijdag 28 april heeft onze lastechnisch adviseur Ed de Gier drie EWM taurus lasmachines afgeleverd aan constructiebedrijf Rijgersberg. Onze klant was dermate tevreden over de vorige lasmachines dat hij heeft besloten alle lasmachines te vervangen voor apparatuur uit onze EWM lijn.

Over Rijgersberg

Metaalconstructiebedrijf Rijgersberg is een allround metaalconstructiebedrijf waar u terecht kunt een totaalpakket aan staalconstructie en trap-/hekwerk. Van tekenwerk tot uiteindelijke vervaardiging of aanpassing van uw gewenste constructie. Gevestigd in Poeldijk is Rijgersberg een bekende speler in het Westland, maar ook daarbuiten realiseert het bedrijf bijzondere werken. Voor meer informatie kijkt u op rijgersbergmcr.nl

EWM  lasapparatuur

In voorgaande jaren heeft Hatek al eerder een deel van het machinepark vervangen met de apparatuur van het hoogstaande EWM. Advies, aflevering en installatie is geheel door Hatek verzorgt, inclusief het voorprogrammeren van de lasmachines op het te lassen lasproces. Op deze manier kan Rijgersberg direct aan de slag, zonder stilstand én met een verbeterde lijn innovatieve machines.

Wij wensen het hele team van Metaalconstructiebedrijf Rijgersberg veel werkplezier met de nieuwe lasmachines en hopen hen ook in de toekomst verder te kunnen helpen met het realiseren van bijzondere constructies.