Compleet in lastechniek
Hatek Lastechniek BV - 50 jaar
Nieuw bij Hatek: Megmeet Welding Technology

Nieuw bij Hatek: Megmeet Welding Technology

Onlangs heeft Hatek Lastechniek B.V. een nieuw lasapparatenmerk opgenomen in het assortiment: Megmeet Welding Technology. Een lasmerk dat zich richt op het leveren van laskwaliteit en -prestaties met verschillende series lasmachines.

Met deze toevoeging breidt Hatek Lastechniek B.V. haar lastechnische assortiment uit met weer een betrouwbare reeks lasapparaten. De lasmachines zijn beschikbaar voor verschillende lasprocessen, namelijk MIG, MAG én TIG en bieden een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Uitgebreide lasfuncties
Naast een breed scala toepassingen, biedt Megmeet o.a. uitgebreide lasfuncties, digitale intelligente besturing, een antishock-functie en een lasgegevensbeheersysteem om efficiënte lasverbindingen te realiseren.

Bestel bij Hatek Lastechniek B.V.
De Megmeet lasmachines zijn te bestellen bij Hatek Lastechniek B.V. en kunnen vanuit onze beide vestigingen (Wateringen en Zwaag) worden bezorgd met onze eigen transportdienst. Voor meer informatie (of een demo) kunt u contact opnemen met Megmeet Productmanager: Stanley Koops van ’t Jagt.

*Momenteel zijn de lasapparaten van Megmeet nog niet via de webshop te bestellen. Om een bestelling te plaatsen verwijzen we u eveneens graag door naar Stanley Koops van 't Jagt.

Contactgegevens:
Stanley Koops van ’t Jagt
stanley@hatek.nl
06-42513092
Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws