In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuw: De krachtige multi-proces lasmachine EWM Titan XQ

Nieuw: De krachtige multi-proces lasmachine EWM Titan XQ

De nieuwe EWM Titan XQ lasmachine is nu bij ons binnen!

Afgelopen februari introduceerde lasmachinefabrikant EWM haar nieuwe vlaggenschip; EWM Titan XQ. Een krachtpatser van een machine, configureerbaar tot op het kleinste detail en geschikt voor álle lasprocessen. Deze machine is nu bij ons binnen en we testen hem uitvoerig voor u.

EWM Titan XQ

Met de nieuwe machine van EWM, de Titan XQ, last u élk proces. Volgens het merk beschikt de machine over een zeer sterke inverter-energiebron die in de zwaarste omstandigheden nog steeds optimaal presteert. Met een hoog rendement, minder kosten op slijtonderdelen en flexabiliteit door de Drive 4XQ draadaanvoerunit. Ook is het systeem aan te sluiten op EWM XNET, de log-applicatie van het merk.
Bekijk hieronder de machinepresentatie van EWM:

Houd Hatek in de gaten

Het nieuwe vlaggenschip van EWM belooft dus een zéér veelzijdige machine te worden.
Als hoogst onderscheiden EWM dealer van Nederland zullen wij deze machine in de komende weken voor u onder de loep nemen en uitvoerig testen. Zo weet u niet alleen wat de machine in theorie kan, maar waar hij écht toe in staat is. Houdt Hatek de komende weken in de gaten voor meer informatie over de EWM Titan XQ.

Nu al geïnteresseerd?
Neem dan contact op.