NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuw: EWM PICOMIG 355 Puls TKG

Nieuw: EWM PICOMIG 355 Puls TKG

Details van de nieuwe flexibele krachtpatser van EWM.

Onlangs is er een nieuwe Pico lasmachine van EWM op de markt gekomen. Als hoogst onderscheiden EWM dealer van Nederland, willen wij u de details natuurlijk niet onthouden.

De machine in het kort:

Laat u niet misleiden. Deze machine oogt wellicht klein, maar is uitgerust met de nieuwste technieken en is zeer veelzijdig en heeft 50 AMP. MEER dan zijn voorganger.

De EWM PICOMIG 355 Puls TKG is de nieuwe flexibele krachtpatser van EWM. Dit unieke Multiproces-inverter (puls)lasapparaat heeft een geïntegreerde draadtoevoeraandrijving en een eenvoudige Synergic een-knops-bediening.
De machine kan MAG-(puls)lassen, EWM forceArc (puls)lassen, EWM rootArc (puls)lassen, TIG-LiftArc lassen en heeft ook een handmatige en puntlasmodus. Een ontzettend veelzijdige machine dus.

Optimaal voor wisselende werkplekken

De PICOMIG 355 is een compacte machine die gemakkelijk draagbaar is. U kunt hem dus op elke klus meenemen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de levensduur van de machine, aangezien hij beschikt over een sterke, spatwaterdichte behuizing, met aardlekbewaking en een inschakelduur van 100% bij 270 AMP.

Dit lasapparaat is zeer gebruiksvriendelijk. Gereedschap-loze verwisseling van de laspolariteit, zeer precieze en krachtige draadtoevoer. instelbare gasstroom en eenvoudige uitbreidbaarheid met accessoires. U kunt er niet omheen. De compactheid van deze machine maakt hem beslist niet minder inzetbaar want hij is ook met waterkoeling leverbaar!

Interesse?

Bekijkt u hieronder gerust de specificaties, maar wellicht kunnen wij u ook helpen door een demonstratie. Neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Bekijk specificaties op het productblad (.pdf)