NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuw: Gemakkelijker lassen met Strong Hand Tools

Nieuw: Gemakkelijker lassen met Strong Hand Tools

Hatek voegt Strong Hand Tools toe aan het assortiment. Met deze slimme, snel te plaatsen werkstukklemmen, -magneten en tangen positioneert u uw laswerkstuk in een handomdraai.

Hoe slimme oplossingen uw laswerk een stuk gemakkelijker maken. Hatek voegt Strong Hand Tools toe aan het assortiment. Met deze slimme, snel te plaatsen werkstukklemmen, -magneten en tangen positioneert u uw laswerkstuk in een handomdraai. Dit scheelt tijd en u maakt uw laswerk veel efficiënter.

Hatek werkt al jaren met een aantal producten van Strong Hand Tools. Zo bent u wellicht bekend met onze gele magneetklemmen, waar veel klanten over te spreken zijn. Vanaf deze maand vertegenwoordigen wij een veel breder programma van Strong Hand Tools binnen ons assortiment. De producten worden direct vanuit voorraad geleverd, dus u kunt vanaf vandaag al profiteren van deze handige hulpmiddelen.

Strong Hand Tools

Met de slimme klemmen en magneten van Strong Hand Tools positioneert u uw laswerkstuk eenvoudig. Van hoekmagneetklemmen tot pijp- en plaatklemmen, welke in diverse hoeken flexibel kunnen worden ingezet. De lashulpgereedschappen kunnen bijna elk werkstuk op de gewenste wijze positioneren en zijn hierdoor onmisbaar in iedere werkplaats.

Bekijk de onderstaande video’s voor een indruk van de Strong Hand Tools producten: 

Daarnaast beschikken wij over een zeer flexibel inzetbare, hoogwaardige lastafel. De Strong Hand Tools Rhino Cart. Het werkoppervlak van deze lastafel is geperforeerd, waardoor klemmen en magneten stabiel te plaatsen zijn in de tafel. Daarnaast is de tafel verrijdbaar en hierdoor overal in de werkplaats op te stellen.

Download de Strong Hand Tools brochure

Om het gehele productprogramma te leren kenen, verwijzen wij u graag naar de brochure van Strong Hand Tools. Of komt u gerust langs in onze showroom om de producten eigenhandig te bekijken. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op.

Direct contact opnemen