In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuw: Hypertherm Powermax30 XP draagbare plasmasnijder

Nieuw: Hypertherm Powermax30 XP draagbare plasmasnijder

Powermax30 XP vervangt de Powermax30 en levert meer snijvermogen en een tweemaal langere levensduur.

De Powermax30 XP is een nieuw plasmasnijsysteem dat sterke prestaties levert in een klein draagbaar pakket. Het nieuwe systeem is 50% krachtiger dan zijn voorganger en heeft een levensduur van tweemaal zo lang, maar behoudt evenwel het lichte gewicht en kleine formaat van de Powermax30.

Krachtig en veelzijdig

Met de nieuwe snij-installatie van Hypertherm heeft de fabrikant de ideale snijoplossing ontwikkeld met een twee-in-een ontwerp voor snijden met hoog vermogen op dik metaal en gedetailleerd snijden op dun metaal met FineCut-slijtdelen.

“Net als de onlangs geïntroduceerde Powermax125 is de nieuwe Powermax30 XP zorgvuldig ontworpen, zodat het meer vermogen levert aan de toorts dan sommige concurrerende systemen met meer ampères”, aldus Erik Brine, productmanager van Hypertherm.

Hypertherm Powermax 30 XP

Netspanning: 120-240V, 1-fase 50/60 Hz
Snijstroom, traploos regelbaar: 15-30A
Ingangsstroom bij 3.8 kW: 12-240V, 1 fase, 25-'18,8A
Nominale uitgangsspanning: 125 VDC
Opgenomen vermogen: 2,49 kW
Inschakelduur 40°C: 35%, 240V ; 20%, 120V
Nullastspanning: 256 VDC
Afmetingen (incl. handvat) mm: 356x168x305
Gewicht met toorts van 4,5m: 9,5 Kg
Gas: Schone, droge, olievrije lucht/stikstof
Verbruik: 113 ltr./min (bij 5,5 bar)
Type stroombron: Inverter - IGBT
Vereiste motorvermogen: 5,5 kW

Duurzaam, betrouwbaar en kosten efficiënt

“Bovendien bevat de nieuwe Powermax30 XP een nieuw ontworpen Duramax-toorts en slijtonderdelen die tweemaal zo lang meegaan als die van de Powermax30, voor lagere operationele kosten.” Door hoge duurzaamheid en betrouwbaarheid leiden de Hypertherm systemen tot hoge productiviteit en winstgevendheid.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling.
Tel: 0174 225 225