In verband met de maatregelen rondom het coronavirus houden wij u op de hoogte van onze werkwijze: Wij willen onze werkzaamheden zo goed mogelijk door laten gaan, rekening houdend met de adviezen van het RIVM en de gezondheid van klanten en medewerkers. Leveringen gaan uiteraard gewoon door en de showroom blijft open. Lasopleidingen en -workshops gaan t/m 28 april niet door. Overige werkzaamheden op locatie worden in overleg met de klant uitgevoerd.

Lees hier meer over onze maatregelen »
NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuw op de site: Tweedehands lasapparatuur

Nieuw op de site: Tweedehands lasapparatuur

Hatek ruimt op en heeft een aantal lasmachine-occasions in de aanbieding. Voordelig en vaak met 3 maanden garantie.

Noem het een voorjaarsschoonmaak, een lente-opruiming, wat u wilt. Hatek zet vanaf heden haar lasmachine-occasions op de website. Bent u op zoek naar machines van kwaliteit tegen een zachte prijs? Zoekt u dan niet verder en neemt een kijkje bij onze tweedehands lasapparatuur. Van gebruikte machines tot machines nieuw in de doos, vaak met 3 maanden garantie.

Tweedehands lasmachines bij Hatek

Het is alweer een week lente en dus tijd voor een voorjaarsopruiming. Hatek heeft kort haar assortiment tweedehands lasmachines nagelopen en deze voor u op onze website gezet. Ziet u een machine die bevalt? Neemt u dan gerust contact op om de machine te bekijken.

Lasapparaten bekijken

Voordelig maar niet goedkoop

Een tweedehands machine kan zijn gebruikt of volledig nieuw in de doos worden aangeboden. Alle machines zijn nagelopen door onze monteurs zijn compleet klaargemaakt voor gebruik met kabels, toorts en ventiel. Op de meeste machines zit overigens een garantie van 3 maanden.
De tweedehands machines worden bij Hatek uiteraard tegen gereduceerd tarief verkocht, maar zijn van hoge kwaliteit.

Bekijk direct onze tweedehands lasmachines

U bent geïnteresseerd in de aanschaf van tweedehands lasapparatuur? Bekijk dan direct ons assortiment. Of heeft u liever een nieuwe machine?