NB: Het productoverzicht op de website is nog niet volledig. Wij werken er hard aan om dit overzicht aan te vullen. Zoekt u een product dat niet op de site staat? Neemt u dan contact op.

Nieuw: Orbital Welding Tools

Nieuw: Orbital Welding Tools

Hoogwaardige systemen voor orbitaal lassen

Orbitaal lassen is een mechanisch lasproces waarbij de lastoorts mechanisch rond een vast werkstuk wordt geleid. Deze methode wordt voornamelijk gebruikt bij pijplassen, waar onder controleerbare omstandigheden hoge naadkwaliteit moet worden gerealiseerd.

Orbitaal lassen is om bovenstaande reden een specialistisch lasproces, waarbij u alleen hoogwaardige systemen dient te gebruiken.
Binnenkort beschikbaar in ons assortiment zijn de hoogstaande producten van Orbital Welding Tools, specialist in orbitaal-lassystemen.
Het merk ontwikkelt unieke machines en middelen voor orbitaal lassen, zoals:

  • Orbitaal controllers
  • Rondlassystemen
  • Bevellingsystemen
  • Lasbronnen, draadaanvoer- en koelunits.
  • Besturingssystemen en -software
  • En allerlei materialen die nodig zijn voor orbitaal lassen

Orbital Welding Tools en EWM

De Orbital Welding Tools lasbronnen zijn een unieke combinatie van zelf-ontwikkelde software en EWM machines. De merken, beide Duits van oorsprong, hebben de handen ineengeslagen om u het obitaal lassen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Omdat wij al jarenlang EWM dealer zijn (lees: hoogst onderscheiden EWM dealer van Nederland), kunnen wij u door deze samenwerking ook voor het specialistische orbitaallassen van hoogwaardige producten, adviezen en technische ondersteuning voorzien.

Bent u benieuwd hoe Orbital Welding Tools werkt? Bekijkt u dan onderstaande video’s:

VIDEO’S: Orbital Welding controllers en software aan het werk

Meer weten over orbitaal en mechanisch lassen?

U wilt uw laswerk mechaniseren? Wij gaan graag met u de uitdaging aan.
Neemt u direct contact op voor meer informatie, een demo of overleg.